Lubuska Izba Rolnicza » Archiwum bloga » III EDYCJA TARGÓW DOBREGO JEDZENIA W ZIELONEJ GÓRZE
Główna » Aktualności, Wyróżnione

III EDYCJA TARGÓW DOBREGO JEDZENIA W ZIELONEJ GÓRZE

Autor: Red. dnia 12 maja 2016

logotdj16_1III Ogólnopolskie Targi Dobrego Jedzenia w Zielonej Górze, tu spotkają się producenci i fani dobrego polskiego jedzenia. Każdy kto ceni wykwintne smaki, ekologiczną produkcję oraz tradycję nie może tego przegapić.

W dniach 14- 15 maja w hali Centrum Rekreacyjno-Sportowego w Zielonej Górze stoisko przy wejściu do hali nr 22  LIVING FOOD / JOY DAY czekamy na Was!

To tutaj entuzjaści dobrego jedzenia z całej Polski spotkają się na warsztatach, pokazach. Wymienią doświadczenia i przepisy będą m. in. Maja Sobczak i Robert Sowa. 

Wstęp 5 zł dorośli, dzieci bezpłatnie.

PROGRAM III OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO JEDZENIA

Sobota, 14 maja
godz. 10.00 otwarcie
godz. 10.30 uroczyste, oficjalne otwarcie III OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO JEDZENIA
godz. 10.45 Lubuski Złoty Lubczyk – ogłoszenie konkursu na najlepszy produkt Targów
godz. 10.00 – 18.00 zwiedzanie Targów, degustacje, sprzedaż wystawianych produktów
11.00 – pokaz restauracji For Rest
12.30 – pokaz restauracji Krośnieńska 12
14.00 – pokaz restauracji Vegarnik
15.30 – pokaz Darii Ładochy

Niedziela, 15 maja
godz. 10.00 – 18.00 zwiedzanie Targów, degustacje, sprzedaż wystawianych produktów
godzi. 11.00 – pokaz Mai Sobczak
godz. 12.30 – pokaz Roberta Sowy cz. 1
godz. 14.00 – pokaz Roberta Sowy cz. 2
godz. 17.00 ogłoszenie wyników konkursu Lubuski Złoty Lubczyk
godz. 17.30 ogłoszenie wyników Konkursu dla Publiczności
godz. 18.00 zakończenie III OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO

Digg this!Dodaj do del.icio.us!Stumble this!Dodaj do Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Dodaj do Yahoo!
  Copyright ©2024 Lubuska Izba Rolnicza, wszystkie prawa zastrzeżone.