Główna » Aktualności, Wyróżnione

III EDYCJA TARGÓW DOBREGO JEDZENIA W ZIELONEJ GÓRZE

Autor: Red. dnia 12 maja 2016

logotdj16_1III Ogólnopolskie Targi Dobrego Jedzenia w Zielonej Górze, tu spotkają się producenci i fani dobrego polskiego jedzenia. Każdy kto ceni wykwintne smaki, ekologiczną produkcję oraz tradycję nie może tego przegapić.

W dniach 14- 15 maja w hali Centrum Rekreacyjno-Sportowego w Zielonej Górze stoisko przy wejściu do hali nr 22  LIVING FOOD / JOY DAY czekamy na Was!

To tutaj entuzjaści dobrego jedzenia z całej Polski spotkają się na warsztatach, pokazach. Wymienią doświadczenia i przepisy będą m. in. Maja Sobczak i Robert Sowa. 

Wstęp 5 zł dorośli, dzieci bezpłatnie.

PROGRAM III OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO JEDZENIA

Sobota, 14 maja
godz. 10.00 otwarcie
godz. 10.30 uroczyste, oficjalne otwarcie III OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO JEDZENIA
godz. 10.45 Lubuski Złoty Lubczyk – ogłoszenie konkursu na najlepszy produkt Targów
godz. 10.00 – 18.00 zwiedzanie Targów, degustacje, sprzedaż wystawianych produktów
11.00 – pokaz restauracji For Rest
12.30 – pokaz restauracji Krośnieńska 12
14.00 – pokaz restauracji Vegarnik
15.30 – pokaz Darii Ładochy

Niedziela, 15 maja
godz. 10.00 – 18.00 zwiedzanie Targów, degustacje, sprzedaż wystawianych produktów
godzi. 11.00 – pokaz Mai Sobczak
godz. 12.30 – pokaz Roberta Sowy cz. 1
godz. 14.00 – pokaz Roberta Sowy cz. 2
godz. 17.00 ogłoszenie wyników konkursu Lubuski Złoty Lubczyk
godz. 17.30 ogłoszenie wyników Konkursu dla Publiczności
godz. 18.00 zakończenie III OGÓLNOPOLSKICH TARGÓW DOBREGO

Digg this!Stumble this!Dodaj do Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!
  Copyright ©2024 Lubuska Izba Rolnicza, wszystkie prawa zastrzeżone.