Lubuska Izba Rolnicza » Archiwum bloga » SMAKI POLSKIE – WIEPRZOWINA – POLSKA TRADYCJA
Główna » Aktualności

SMAKI POLSKIE – WIEPRZOWINA – POLSKA TRADYCJA

Autor: Red. dnia 10 października 2012

Zapraszam Państwa – Przetwórców, Sklepy i Punkty Gastronomiczne oferujące wieprzowinę do lubuskiej bazy danych na www.wieprzopedia.pl

Lubuska Izba Rolnicza  przystąpiła do ogólnopolskiego Projektu „Smaki polskie – wieprzowina – polska tradycja” finansowanego ze środków Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego. Portal jest znakomitą formą reklamy prowadzonej działalności. Konsumenci coraz częściej korzystają z Internetu.

Głównym celem Projektu jest utworzenie i rozpropagowanie profesjonalnego portalu internetowego, w którym każdy zainteresowany może znaleźć informacje m.in. o produkcji mięsa wieprzowego, rasach trzody chlewnej, stosowanych systemach jakości, a także porady dietetyczne i przepisy kulinarne.

Jednym z ważniejszych punktów realizowanego Projektu jest prowadzenie aktualnej bazy firm z podziałem na: przetwórców/dostawców, sklepy czy gastronomię.

Wystarczy wyrazić zgodę na umieszczenie na portalu wskazanych danych i po przekazaniu tej zgody (wzór oświadczenia w załączeniu) do Ambasadora Regionalnego Projektu, znajdą Państwo swoją Firmę na stronie www.wieprzopedia.pl.

Udział w Projekcie jest bezpłatny!

Zapraszam Państwa – Przetwórców, Sklepy i punkty Gastronomiczne do Projektu, proszę skontaktować się ze swoim Ambasadorem Regionalnym  – Małgorzatą Pałys 508-461-983 lub w siedzibie LIR, ul. Kożuchowska 15a -68 324 6262.

REKLAMUJ SIĘ – TO SIĘ OPŁACA!

 

(Zgoda – druk)

Digg this!Dodaj do del.icio.us!Stumble this!Dodaj do Techorati!Share on Facebook!Seed Newsvine!Reddit!Dodaj do Yahoo!
  Copyright ©2024 Lubuska Izba Rolnicza, wszystkie prawa zastrzeżone.